Präänikud… täiesti tavalised, aga veidike hullud Hellin-Heilika ja Andres

teisipäev, 21. juuni 2022

Trenn on nõrkadele… tugevad ainult võistlevad :)




 Või midagi umbes sellist 😏 aga hetkel tundub küll see Expedition Estonia ( https://expeditionestonia.com/ )  suhteliselt “mission impossible….” Trenni pole aega olnud väga teha, igasugust muud sebimist on koguaeg ja tööd on ka vaja vahel teha. Aga no eks siis näis, kui aeg käes ja minek ees, mis sellest kõigest välja tuleb.  
No mingeid ettevalmistusi siiski teeme - nimekirjad asjadest, mis kohustuslikud on tehtud ja enam-vähem kõik asjad olemas ka, mida vaja…vist 😁 ja pisut oleme perssele sadula trenni teinud ja maal muidugi üldfüüsilist….puude ladumine, peenravahe kõplamine ja lillede istutamine - sekka sauna ja jões ujumist. 

Kõige mõnusam aeg on sume õhtu saunas ja jõe ääres!



Kuradi kõplamine pühapäeva hommikul oli ikka nii intensiivne - ikkagi 80meetrit kokku, et nüüd valus naerda ja aevastada - mingisugused kerelihased on ikka hirmus valusad siiani. Aga puuriidad said ilusad ( katsetasime meie jaoks teistsugust ladumist - aitäh Mikk Ööbik- riidad said head ja tugevad, ei vaju kuskile ) ja malts peenravahelt  välja. Ja pisut oli vaja lilli ka sauna terrassile istutada, et oleks ikka ilusam olla!



Rõõmsad abilised :)


No ja, et sellest kõigest ikka küll veel ei saanud, otsustasime pühapäeva õhtul veel rattatiiru otsa teha. Avastasime järjekordselt Koplit ja Paljassaare poolsaart, et noh…hullu ei pane, aga anname tagumikule tunda erinevat teed - siledat asfalti, kruusa, liiva ja metsateed. Täitsa toredaid kohti on ikka Tallinna linnas olemas - tasub minna neid uusi Kopli Liine vaatama ja vana prügila otsa ronima ja siis veel tiir Paljassaare poolsaarelt Pikakarisse!








Paljassaare prügila - nüüd täitsa tore küngas, kuhu andis ikka üles künda rattaga 😆


Erilise trenni alla kogu see tiir just ei läinud, aga vast tühja ka ei sõtkunud. Nüüd pisuke puhkus Jaanipäeva näol ning siis juba XT Suverogain Tabinas väikeseks soojenduseks ja ärgmise nädala reedel ootab start Expedition Estonial - milleks seda jälle vaja küll oli? Ja veel sellises formaadis minna? Et mitte see tavapärane kaardi ja gepsu ja ette tehtud teega vaid ainult kaart, kompass ja meie!!! Eks ole siis näha, kas eksime kohe teelt või pisut hiljem. Igaljuhul katkestama me ei lähe - ikka tasa ja targu lõpuni välja - nigu kilpkonnad neljakesi 🐢🐢🐢🐢

No et oleks mingi aimdus, millised etapid ja kui pikad tulevad söödeti ette selline kaart :) 
Ilmselgelt selle kaardi järgi paneme lõpuni välja sirgelt!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar