Präänikud… täiesti tavalised, aga veidike hullud Hellin-Heilika ja Andres

neljapäev, 30. november 2017

Kuhu kaob aeg?

No minu jaoks täiesti ulmeline küsimus! Kuhu kaob aeg?! Aru lihtsalt ei saa.
 Jälle pole jõudnud jooksma...viimati sai pühapäeval käidud ja rohkem pole aega leidnud, töö, lapsed, kodu....ja nii see aeg kaobki. Täna võiks ja peaks minema, aga hetkel on küll selline väsimus, et mõte jooksuriiete selga ajamisest tundub vastik, kuigi ma tean, et peale trenni on tunne hea. Mulle ju meeldib joosta! No vaatame, mis õhtu toob - laps vaja sünnipäevale viia ja peale seda võiks ju tiirukese joosta või siis homme hommikul :D (hakkab peale see asjade edasi lükkamine)
  See nädal meil meesperel tervisekontrollid plaanis. Eile käisid suured poisid spordiarsti juures - mõlemal ainult head näidud ja tulemused! Sass muidugi peab pikaajalist suurt koormust vältima, et süda jõuaks järgi keha kiirele kasvule - mis teha, kui 16-aastaselt oled juba 190cm pikk?! Ja ega vend  Siim palju alla ei jää 14-aastaselt 186cm. Aga ujujate kohta olid neil näitajad ja koormusestist taastumine hea. Nüüd jääb ainult häid tulemusi oodata! Mis mulle seal Sportmed-is väga meeldis oli arst, kes nendega tegeles - Ants Kiviselg - no kui põhjalikult ja hästi ta kõik tehtud uuringud lahti seletas...kõigile küsimustele sai vastused inimeste keeles, nii et ka meditsiinikauge inimene aru saab. Sass peab veidi suurte koormustega tagasi hoidma, et südamele mitte liiga teha - sellega tal väiksed probleemid on, aga ei midagi hullu. Kui praegu end kenasti hoiab, suudab tasakaalu puhkuse ja trenni vahel hoida, siis vast nö. kasvab välja sellest probleemist.
 Täna käis abikaasa Terviseuuringud.ee täielikus tervisekontrollis - ekg, koormustest, vereanalüüsid jne. Tunnistati terveks ja sportlikuks kui purikas! Keha on 5 aastat noorem, kui päris vanus, nii et ainult rõõm seda kuulda. Selline täispakett tervisekontroll on ikka jube hea arstipelglikule inimesele(mehele) saab kõik asjad korraga ülevaadatud. Nii et mehed - minge kontrolli! Tegelikult ei ole arstid üldse nii hirmsad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar